I Salone 2012: Vitra

Vitra verrast de bezoekers in Milaan met oa. het nieuwe product ‘Corniches’, ontworpen door de broers Bouroullec. Dit zijn enigszins grillige wandplanken in de kleur zwart, wit of rood. Je kunt ze als enkel element ophangen als je niet veel ruimte hebt of op eigenwijze kan je ze combineren en een wand aan kleden met een hele compositie als je meer ruimte hebt. Leuk om bijvoorbeeld in de hal te hangen om even gauw je sleutels neer te leggen of in een badkamer of toilet.



De Suita Sofa (2010) is het eerste zitmeubel dat Antonio Citterio, die al vanaf 1985 samenwerkt met Vitra, heeft ontworpen voor deze firma.
Ook de fauteuils Repos en Grand Repos zijn van zijn hand. Hierbij is wederom het optimale zitcomfort erg belangrijk. De zit- en rughoek zijn verstelbaar, passen zich aan het lichaamsgewicht aan en zijn traploos vergrendelbaar waardoor je de fauteuil te allen tijde vast kan zetten in de positie die voor jou het prettigst is.

Bronvermelding: www.vitra.com

Geplaatst op 3 mei 2012, in Accessoires, Banken & fauteuils, Merken, Meubilair, Nieuwe producten, Vitra, Woontrends en getagd als , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie