I Salone 2012: Riva1920

Puur natuur, massief hout en ruw metaal.

Riva1920 is een prachtig merk dat zich richt op het ontwerpen van massief houten producten in combinatie met oa. stoer metaal en glas. Op de beurs van Milaan lijkt hout een belangrijke rol te gaan spelen in de moderne interieurs waardoor de producten van RIVA1920 hier naadloos op aansluiten.

De eettafel Riflessi Millenari was ook te zien, met een dik massief houten blad en een stalen voet die speciaal voor Riva worden gemaakt wordt door de beeldhouwer Helidon Xhixha. Elke stalen basis is uniek! Deze tafel heeft door zijn opvallende vormgeving wel de ruimte nodig om tot zijn recht te komen.

De Bedrock Table met zijn strakke basis van metaal en zijn massief houten blad is er in meerdere varianten, bijvoorbeeld met ongelijke of gelijke kopse kanten. Je kunt dus zelf bepalen of je de tafel op eigenwijze manier in het oog wilt laten springen door voor de ongelijke kanten te kiezen of dat je de tafel iets subtieler (maar zeker niet minder bijzonder) wilt laten zijn door de rechte afwerking.

Een eye-catcher op de stand van RIVA1920, een massief houten sportauto! Ook waren er handtassen en sierraden van hout te bewonderen.

Bronvermelding: www.riva1920.it

Geplaatst op 5 mei 2012, in Accessoires, Bijzettafels, Eettafels, Merken, Meubilair, Nieuwe producten, Riva 1920 en getagd als , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ad Overgaag

    Wij zijn enthousiast over Riva-1920.

Plaats een reactie